Ако имате нужда от фирмен или личен сайт, Ай Ти Бъдис ООД ще ви предложи качествено и бързо изпълнение. Страницата ще бъде направена по всички ваши изисквания. Ние ще направим сайта по Ваше желание и ще включим това, което ви трябва. Без значение дали искате динамичен сайт, уеб базирана система, електронен магазин, новинарски сайт, екипът на Ай Ти Бъдис ООД ще направи Вашия бизнес печеливш.

Според изискванията ви, можете да изберете между три пакета.
1. Без екстри. Той има базова функционалност и ще ви е полезен, ако искате да популяризирате идея, да промотирате продукт или услуга. Ще имате възможност за голям брой страници, управление на сайта от контролен панел, форма за контакти.
2. Езици. Тук разликата от горния пакет е, че имате възможност да използвате и други езици, освен български. По ваше желание може да се добавят специални секции, като галерия.
3. Електронен магазин. Ще бъдат включени всички онлайн методи за плащане, които желаете. Клиентите ще могат да се регистрират и да слагат продукти в пазарска количка. Продуктите са неограничен брой, като също могат да се публикуват и множество снимки за даден артикул.
4. Недвижими имоти. Ако се занимавате с покупко-продажба на имоти, във вашата страница може да се включат система за управление на недвижимите имоти, разработена специално според нуждите ви. Възможност за публикуване на обяви за продажба, покупка, наеми. Филтър с характеристики на имотите и търсене по даден критерии.
5. Сайт по избор. Тук клиента може да избере какво да се включва в сайта