При нас можете да получите специализирана помощ при администриране на вашата мрежа, сървъри, както периферна техника. Ако не можете да си позволите персонал, на който да плащате ежемесечно заплата, бихте могли да се доверите на Ай Ти Бъдис ООД. Ще получите адекватна и качествена поддръжка на достъпна цена.

Видове системна администрация, които нашият екип предлага.

Администриране и поддръжка на различни видове сървърни системи. Тук влизат файлови, пощенски, уеб, VPN, бази данни, домейн сървъри,защитни стени.

Софтуер

Тук влиза инсталация и преисталация на Windows, linux, инсталиране на различни драйвери, антивирусни програми, игри, програми за лично ползване от клиента, почистване на машините от вируси, разделяне на твърдия диск, както и форматирането му, копиране или възстановяване на данни.

Хардуер

Услугите, които са включени тук са следните: диагностика на компютри, принтери, добавяне или смяна на компонент, смяна на дънна платка, кондензатор, захранващ блок и други.

Мрежи

Тук влизат проектиране и изграждане на локални мрежи, окабеляване, включване на компютри към мрежата, инсталация и включване на рутери и суичове,

Абонаментен план

Когато клиентите имат абонаментен план, биха могли да се възползват от множество предимства. Това са определен брой безплатни посещения в офиса на клиента или в приемната на Ай Ти Бъдис ООД, безплатна телефонна и дистанционна помощ, както и всички дейности, изброени по-горе.